Italia bestaat al sinds 1979. Roland is op jonge leeftijd begonnen met een ijssalon in Amersfoort, hier heeft hij zijn eerste succes behaald door heerlijk ijs te maken. Sindsdien heeft hij op het Neude gezeten en is uiteindelijk neergestreken op de Adriaen van Ostadelaan, Utrecht.


-Roland aan het werk met de cattabriga-


Vanuit hier is de uitbreiding van Italia begonnen. Eerst een klein pizzeria om de hoek erbij genomen, welke later samen ging met de ijssalon, tot nu 4 filialen onder de naam ijssalon & pizzeria Italia. In de loop der jaren heeft hij heel wat personeel zien komen en gaan. Hij heeft meerdere ijsbereiders en pizzabakkers alle kneepjes van het vak geleerd waarvan enkele zelf een ijssalon of pizzeria zijn begonnen, zelfs in Utrecht. 


-Uitspatelen van de ijsmachine-


Het geheim achter zijn succes is zoals hij altijd zegt, het bereiden van het lekkerste ijs! Er wordt dan ook niet bezuinigd op ingrediënten en gebuikt uitsluitend vers fruit. Vernieuwing is ook van belang, daarom worden er jaarlijks nieuwe smaken bedacht, van stroopwafel-ijs tot bier-ijs naar meergranen-ijs. We proberen altijd bij te blijven met de nieuwe trends of de trend te zetten. Nieuwe vitrines, ijsmachines en inrichtingen. Zijn grootste passie is ijs en hij hoopt nog jaren lang mensen blij te maken met het door hem bereide heerlijke gelato.
CONTACT

Mail: kantoor@casa-italia.nl

Telefoon 030-25 44 111

Casa Italia Utrecht 4 stars after 1912 reviews
Casa Italia Utrecht